Image by Moritz Kindler

Våra samarbetspartners och vad vi erbjuder via dom.

 

I fastighetsbranschen så finns det mycket att tänka på

Därför har vi valt att samla allt under ett och samma tak, för att hjälpa dig som kund med en helhetslösning för din fastighet. Du som kund behöver därför inte vara i kontakt med olika företag och sparar därmed tid till annat.

realestate.PNG

Om företaget

Vi är ett ungt och entreprenaddrivet företag i fastighets- och säkerhetsbranschen som arbetar för att öka din trygghet genom att förstärka säkerheten i ditt boende eller på din arbetsplats.

 
lägenhetshus
 

Real Estate Security - Digitala fastighetstjänster

Vi vill vara det självklara valet för er när det gäller digitala och smarta fastighetstjänster. Det vi erbjuder är flexibla och skalbara lösningar där vi tillsammans anpassar tjänsterna efter era behov. Skalbarheten gör att ni enkelt kan bygga ut och komplettera era fastighetstjänster utan att behöva köpa allt nytt eller att ha flera leverantörer.

IMD (individuell mätning och debitering)... och mycket mer

 

Real Estate Security - Säkerhetsdörrar

Gällande säkerhetsdörrar erbjuder vi produkter med Svensk eller Italiensk kvalité och design. Alltid med högsta kraven på säkerhet i Sverige. I vårt ortiment finns även entréportar.

Image by Sebastian Scholz (Nuki)

”Kvalité, design och trygghet i hemmet”

Vi har idag ett stort problem med inbrott i både villor, lägenheter och kontor. Detta problem är stort runtom i Sverige. Att bli drabbad av att obehöriga har varit i ens hem eller sitt kontor är en obeskrivlig känsla som slår direkt mot privatlivet.
Av den anledningen har vi utvecklat ett samarbete med två leverantörer av säkerhetsdörrar. Vi erbjuder Svensk kvalité och Italiensk design, båda fyller de högsta kraven på säkerhet, i Sverige.
Utbudet består av såväl lägenhetsdörrar som källar-och förrådsdörrar. Alla dörrar är testade och godkända enligt RISE.SE.

 

Real Estate Security - Övervakningskameror

Några vanliga situationer i en fastighet idag är källarinbrott, inbrott i företagslokaler, bilinbrott i garage, kriminell försäljning och missförhållanden i miljörum (soprum).

Känner du igen dig, eller har du andra situationer du gärna vill få kontroll över?

Vi erbjuder en knivskarp kameraövervakning, med en av marknadens bästa upplösningar som ger dig detaljrik information, som du kan använda dig av.

Inom ramen för GDPR erbjuder vi anpassade lösningar för hur informationen kan hanteras samt framtida service-och underhåll.

Integritetsmyndigheten, IMY, har också lättat på reglerna gällande bostadsrättsföreningar som vill sätta upp övervakningskameror. Kontakta oss så berättar vi mer

kamera.PNG
minidome.PNG
test3.PNG

 360° Panoramic H.265+ Fisheye Network Camera

180° Panoramic H.265 Mini Dome Network Camera

H.265+ Motorized Pro Dome Network Camera

 

Klicka här för att gå upp